RKC Konferencia

RKC Konferencia

Közel 40 RKC és meghívott vendégek előadásaival tegnap rendeztük meg az első RKC konferenciát.

Az előadók listája látható az alábbi képen, külön köszönet azért, amiért elfogadta meghívásunkat Dr. Erbszt András, aki nem csak az ország egyik legelismertebb gerincspecialistája, de lelkesen lengeti a Kettlebellt Toncs Péternél a Honvéd Judo edzésein. Idéznék Andrástól: ” Jelenleg nem ismerek jobb módszert az RKC rendszernél a hát megerősítésére.”

A program hagyományt kíván teremteni, egyfajta szakmai fórum, ami azért jött létre, hogy az RKC módszer instruktorai megismerkedjenek a speciális területeken végzett edzésekkel. Tanulságos volt hallani Toncs Péter előadását arról, miképpen készítette fel az olimpiára Hadfi Danit, vagy éppen Tóbiás B Matyit arról, mivel járt a beast felkészülés. Zrínyi Miklós – kick box válogatott – 1 éve alkalmazza a felkészülésükben az RKC módszereket – és rengeteg érdekességet hallottunk ebben a témakörben.

Tóth Ádám RKC a pólósok speciális képzéséről beszélt. Ádám RKC instruktorként mellesleg a Vasas erőnléti edzője, tehát olyan klub felkészülését segíti, amely a világ Top 5 csapatába tartozik. Hallhattunk még a SWAT egységek fizikai felkészítéséről, és Csíky Ferenc RKC prezentációban mutatta be az SMR és TPT alkalmazásával elérhető szenzációs eredményeket.

Két üzletfejlesztési tréning is volt. Paksi András barátom idő vagy inkább életgazdálkodás témakörben keltette fel a résztvevők figyelmét, Kónya György pedig az Ökonetről beszélt pár szóban, mint alapító és tulajdonos, de talán az sem árt megemlíteni, hogy mint gyakorló Kettlebelles áldozat, aki 10 kilót dobott le magáról pár hónap alatt.

Összefoglalva megint kiderült, hogy az RKC által támasztott követelmények erős szűrőként működnek, és valahogy jó emberek kerülnek közénk. Olyan közösség jött létre, amely nem féltékenyen figyeli a többiek eredményeit, hanem tanulni kíván belőle, míg az eredményesek megosztják tapasztalataikat az érdeklődőkkel.

Ha nem írtam volna, az egész napon át tartó konferencia minden RKC részére ingyenes volt.

RKC konferencia screen

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook