RKC I – légy áldozat…

RKC I – légy áldozat…

Áldozatnak nevezzük azokat a segítőket, akik most kóstolnának bele az RKC edzésbe, és úgy döntenek, segítenek nekünk. a segtség annyiból áll, hogy a képzés utolsó napján eljössz az RKC képzésre, és hagyod, hogy egy frissen végző RKC megtanítson Neked pár Kettlebell technikát.

Várunk tehát augusztus 8-án, kizárólag előzetes regisztrációval…

Ez Neked remek mód arra, hogy megismerd az edzést és tégy valamit az egészségedért. A jövendőbeli RKC-nak pedig maga a tanítási tesz, amit mi már végzett instruktorok – RKC I, II, Team leader, Senior és Masterek illetve Pavel – árgus szemmel figyelünk.

Ha tehát a beast challengre készülsz, ez nem a Te programod, de akkor sem, ha több, mint 3 hónapja Kettlebellezel RKC irányítása alatt. Remek alkalom azonban arra, hogy elküld a nagyit, szüleid, testvéreid vagy barátaid és munkatársaid, hogy megismerjék a Kettlebell edzés alapjait.

Most minden résztvevő áldozat KÉT kupont kap majd, amely különféle kedvezményre jogosítja fel őket, amennyiben a Tacticalshopban vásárolnak. Az egyik kupon az áldozaté, a másik pedig a Tied…

Írod már a listát?:)

Hogyan jelentkezhetsz?

Írj ide:

kecskesrobert@tacticalshop.hu ( amire szükségeünk lesz: Név, email cím, mobil és ha autóval jössz, rendszám.)

Jelentkezési határidő: július 30.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook