Reggeli edzés

Reggeli edzés

Ma reggel kicsit korábban kellett kelnem, mert Csata Balázséknak tartottam egy kis privát órát. Nem feltétlenül Balázsnak, de például itt volt Dietz Cápa Gusztáv is, aki hivatalosan most ismerkedett meg a Kettlebellel.

Cápa az a sportoló – Viktor mellett – akinek a meccseit nézve azonnal az ugrott be, hogy te jó ég, ebből a paliból mit lehetne kihozni.

Persze nem tudtam kihagyni, hogy a végén ne guruljak egy kicsit Cápával. Azért egészen más igy közelről érezni, hogy mit tud, és hát pár szóval kifejezve: kijózanitó és egyben megalázó a szó nemes értelmében. Persze, hogy kopogtam, hiszen a technikai különbség hatalmas, ugyanakkor erőben érzehetően – ha csak pillanatokra is – de sikerült megakasztani párszor. Nem festem magam tehát, kopogtam, mint a harkály, és nagy tisztelettel köszönöm a leckét…:)

Aztán Balázzsal és Zolival is mentem pár kör állóharcot, ami azért marha érdekes, mert mindketten jóval nehezebbek nálam, Bazsi majd 4o kilóval. A magam részéről baromira élveztem, nem mondanám, hogy nagyon kimélős volt a móka.

Persze előtte én adtam nekik egy kis terhelést a bellel, igy volt mit visszafizetni…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook