Radnai Tamas RKC – Crossfit

Radnai Tamas RKC – Crossfit

Mivel ma Radnai Tamas RKC irt rolunk – CIKK ITT –  igy nem hagyhatom ki, hogy ne viszonozzam ezt a kedvesseget. Ennek tobb oka is van. Magyarorszagon nem jellemzo az, hogy barmiben szakmai tekintelynek szamito emberek hajlandok feher ovvel lemenni a masik edzesere, hogy egy harcmuvesz analogiat csempesszek be az irasomba.

Tamas evek ota viszi a tesztoszteron.hu lapot, es ha van erdekes, hasznos es tudomanyos forrasa a friss edzesinformacioknak ma Magyarorszagon, ez a lap az. Tudvan, hogy a cikkeket Tamas forditja, ez nem kis munka. Tulajdonkeppen hivatalosan Tamasek versenytarsak lennenek szamunkra, es nekunk borzasztoan utalni kellene egymast, csakhogy 2 eve ugy dontottunk, hogy nem igy lesz. Ennyi, Holgyeim es Uraim, dontes kerdese volt. Lehet utanunk csinalni…:)

Tehat Tamas volt annyira korrekt, hogy bejelentkezett a kepzesre, es remekul el is vegezte azt. Tehat ma mar mondhatom, hogy Radnai Tamas RKC, egy olyan kurzus utan, ahol a bukasi arany 50% volt…

Ugyanakkor azt se feledjuk el, hogy a magyarorszagi Crossfit ma mar elotte jar a USA foparancsnoksagnak, ha tehat a Tamasek altal vezetett Budapest Barbellrol esik szo, ugy az nalam amolyan Crossfit 2.0.Ez persze az en velemenyem, es nem kell nekem mindent elhinni, a velemenyem ugyanakkor vallalom…

Amit tehat vegtelenul korrektnek tartok az nem mas, mint hogy idot es penzt nem sajnalva Tamas elvegezte a kepzest, hogy a Budapest Barbell keretein belul oktatott Kettlebell hasznalat megfeleljen az RKC standardnak.

Tamas, le a kalappal.

Tamas oldala: Crossfit.hu

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook