Professor Cavalcanti

Professor Cavalcanti

Nos, nem sok 5 danos Jiu-jitsu mestert van szerencsém ismerni, így nem sokat gondolkodtam azon, hogy meglátogassam-e a Carlson Gracie Las Vegas edzőtermét. Előtte közel három hétig egy Renzo Gracie iskolában edzettem. Mit mondjak – remek oktatók, és nagyon normális tanulói csapat fogadott. Egy kedves barátom erőnléti edzője a csapatnak, és ők voltak a legközelebb, így minden adott volt, hogy ott fogok edzeni.

A terem negyede…

Ugyanakkor Las Vegasba érve nem volt kétséges, hogy fel kell keresnem professor Calcavintit…Megkaptam a számát, felhívtam, és másnapra egyeztettünk időpontot. A terem elképesztően jól felszerelt, MMA és BJJ gym – le a kalappal, mert ezt nagyon megcsinálták.

Pozíció

Határozott céllal mentem a professorhoz, ahogy mindig tudom, mit akarok fejleszteni ha Eyallal vagy Pavellel dolgozhatok. Nincs értelme játszani az okosat – mert melettük az ember nem az, és kész. Elmondtam, hogy mit szeretnék fejleszteni, és adott rá 5-6 megoldást, remek volt. Ahogy nincs értelme próbálkozni sem, meg játszani a király – az első mozdulatánál érződik a 30 év jitsu. Elképesztő.

Keylock

Tanulság?

Amikor befejezed a tanulást, a létezésed ér véget.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook