Pavel új könyve

Pavel új könyve

Pavel a múlt héten küldte meg nekem végső átnezésre az új könyvét, ami egész egyszerűen zseniális. Már az meglepett, hogy nekem is megküldte…Hát, többek között ezért is vagyok Pavel fan, mert olyan hihetetlenül emberien tud viselkedni, és soha nem helyzené magát eléd…És ezzel máris eléd került…:)

Tehát a könyv. Zeniális, tele aha momentumokkal. És már a téma amit körüljár is érdekes, mert az RKC Kettlebell edzés és az erő és izomtömeg növelése a fő téma.

Igen, korábban leirtam, hogy az izomnövelés a testépitők területe. Aláirom, igy van, ha az izmot és tömeget, szimmetriát tekintjük a funkciónak. Tehát, amikor a funkció = a kinézete az izomnak, a testépitők egyértelműen királyok.

Ha a funkció az, hogy mit tudsz az izommal megcsinálni, nem feltétlenül a testépitő szemlélet a megfelelő a célodhoz. Most Pavel arra keresi a választ, hogy miképpen legyél egyszerre erős és izmos is. De fontos, hogy az izmosságot ne testépitő mércével mérd…

Valaki irta, hogy a musclebuilder fórumon megy a móka a Kettlebell edzés miatt. Akarsz igazán nagy balhét. Dobd be a warrior diet koncepcióját, garantáltan mentőt hivnak Neked…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook