Pár pontban…

Pár pontban…

Közel sem végleges lista…Pár dolog, amit néha más kárán, néha a sajátomon tanultam meg.

1. Az edzés egy folyamat. Nem holnapra, nem is jövő hétre kell erősebbnek lenned, jobban kinézned.

2. Fizika,  biológia, pszichológia – az edzés minden eleme ezen a három alapon nyugszik. Amire ezek nem adnak választ, vélhetően lényegtelenek az edzés szempontjából

3. A legjobb sérülésmegelőzés a helyes technika.

4. Az edzés során nem a cél elérése, hanem maga az oda vezető út az, ami fontos. Az út során az egyetlen valós ellenfél Te magad vagy.

5. Sose felejtsd el, ezen az úton előtted már mások is jártak. Kérj tőlük segítséget, meg fogsz lepődni, mennyire összetartó is a vas közössége.

6. Segíts másokon, a tudásod nem arra való, hogy magadnak tartogasd. Nem lesz mindenki örökké hálás a segítségért, de ne feledd – mindent amit tudsz Te is másoktól tanultad.

7. Mindig légy tanuló, még ha mesternek is szólítanak. Állandóan fejleszd magad. Az emberek többsége a szorgalmad összetévesti majd a tehetséggel, de ez ne vegye el a kedved a tanulástól.

8. Ismerd a korlátaid, és tudd mikor lépj hátra. A kudarc nem maga a feladás, hanem próba, a megoldás keresésének a hiánya. Ne hidd el, hogy a győztesek sosem adják fel. A győztesek a megfelelő időben adják fel – és ezt stílussal teszik.

9. Aligha egy pólón olvasható motivációs szöveg az, ami alapján az életed kellene élni.

10. Kerüld azokat, akik Téged dícsérnek, de mindenki másról lesújtó véleménnyel vannak. Ne legyenek kétségeid – Rólad ugyanolyan rossz véleménnyel vannak, ha mással beszélnek.

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook