Norbi update cafe – Szentendre

Norbi update cafe – Szentendre

Szentendrei vagyok – nem divatból, sokadik generációs szentendrei polgár vagy mi – és pár napja nyilt meg a Norbi Update cafe városunkban. Sok mindent lehet rám mondani, de talán a Norbi rajongó jelzéssel gyorsan el lehet nálam rúgni a pöttyöst.

Forrás: www.updatetv.hu

A város egyik legszebb részén, a Dunakorzón nyilt meg, és azt kell mondanom az épület kivülről sokat változott, az elmúlt 5 évben volt itt minden, talán csak köszörűs nem, és ez a fordulat jótt tett az városképnek is. Szóval ez rendben volna.

A kávézóba belépve az első amit az ember megpillant e bejárattal szembeni nagy tükör. Hajrá Feng Shui, gondoltam, de amúgy a hely valóban szép, izléses. Ma a helyszinen volt Update Norbert is, igy megleshettem, mit eszik emberünk. Természetesen kizárólag update termékeket…Meglepődtél?

A kávé és a tea kifejezetten jó volt, és az ár is normális. Ettem párat az újfata sütikből, a túrós tényleg jó, a többi nekem felejtős volt. A kiszolgálás pedig kifejezetten korrekt, mosolygós.

Norbiért azonban aggódom. Súlyos szivbetegen nem ajánlom neki a szivarozást, amit folyamatosan folytatott…Még megárt. A hely azonban korrekt. Ami rendben van, azt azért illik elismerni…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook