Nem tűntem el…

Nem tűntem el…

Szóval nem tűntem el…

Június – Július / Európa

Az elmúlt 3 hét elég aktívra sikerült, de legyen inkább az elmúlt 2 hónap. A két olasz RKC képzést egy azonnali svéd RKC követte, és azért ez egy csöppet lefárasztott. Mindhárom képzés elég jó lett, a szervezők nagyot akottak, és bízom benne, hogy mi instruktorok is jó munkát végeztünk.

Július / USA

Július közepén egy Dragondoor által szervezett programon mutatkotott be a Primal Move rendszere. Magas volt a léc, mert a világ összes Master/Senior/Team leader RKC oktatója meghívást kapott erre a programra, és több, mint a fele el is jött. A program remekül sikerült, mostantól Észak-Amerikában a programot a dragondoor képviseli.

Edzések / RKC

Nos, van egy 24 és 32 kilós RKC bellem itt is, és ez messze több, mint amit az ember remélhet. 8 hónapja tartom a cukor és gabonamentes diétámat, és túl azon, hogy ez látszik is, van fontosabb eredmény is, mert érződik a hatás. Kevésbé fáradok, jobban is alszom, és az erő is jön – miközben csökkent a súlyom, esetenként elérte a 74.5 kilót. Erőben érdekes, hogy megesik, a 32kg BUP-ból 5 ismétlés is sikerül.

Edzések / BJJ

Itt kint sikerült egy Renzo Gracie iskolába lemenni. Maradjunk annyiban, hogy kihívás volt, de nagyon korrekt csapat ez, le a kalappal. Most kedden pedig egy 5 danos BJJ mesterrel edzhettem, hát kérem – ez elképesztő volt, erről még írok…

Edzések – KM

Még júliusban 3 nap Izraelt is sikerült beszorítani a programba. Halál fáradtan érkeztem meg, és ami jó hír – így is mentem vissza Olaszországba. Napi 8-10 óra edzés azért már nekem is sok volt…:)

RKC I Olaszország

Izrael

RKC 2 Olaszország

RKC Svédország

PM USA

Ricardo Cavalcanti – Carlson Gracie Las Vegas

Renzo Gracie 5star iskola – Los Angeles

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook