Napirend…

Napirend…

Sokan szokták kérdezni, hogy telik egy napom, mikor edzek, stb.

Nos azt már tudjátok, hogy evésre kevés időt szánok. Napi 1 alkalom, este. Illetve, ha helyesen értelmezzük, naponta 2o órát nem eszem, és van egy 4 órás ablak, amikor eszek. Ha ettől lever a viz, megértem, de nekem igy működik az életem.

Általában reggel edzek. És ha van kedvem, még este is egy keveset. A fő edzés azonban a reggel, este inkább pótlom, ami elmaradt, vagy kiegészitő erősitést végzek tépéshez. Esetleg javitó gyakorlatokat, az FMS alapján.

Napközben mostanság új projecteket készitek elő, de erről majd olvashattok máskor. Szakirodalmat olvasok neten és az egyre bővülő otthoni könytáramban. Ma éppen a készülő DVD projectekhez válogattunk zenét és videókhoz átnéztük a feliratokat, háttereket.

Volt még pár megbeszélésem edzőkkel, van egy hétvégi programunk, arra és készülök. tegnap például Halmi Viktorral töltöttünk elég sokat telefonon, mert Viktor 22-én meccsel, és ehhez hirtelen át kellett irni az edzéstervét, és bele kellett nyúlni a kajálásába.

Ha csak azt mondom, hogy Viktor 6 hét alatt 24 kilóról felment bent pressben 48 kilóra, mutat valamit a közös munka hatásosságáról. Nem igérem, hogy Viktor jobb bunyós lesz, ez nem az én dolgom. De azt igen, hogy erős lesz, mint a bulldog. És a gyorsasága és erőállóképessége sem akármit jött. Drukkoljatok Viktornak, ha valaki megérdemli a győzelmet, az Viktor.

Ma felkértek arra, hogy dolgozzam egy magyar bajnok thai box versenyzővel. És van egy totál térdsérült judosom, aki abbahagyta a versenyzest, de most úgy tűnik, visszavisszük az élvonalba. Jó kihivás…:)

Nem unatkozom. És még van ma 2o sorozat katonai nyomásom, a 32 kilóssal…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook