MMA edzés

MMA edzés

Legutóbb, amikor Colorado Springsben voltam, elég sokat beszélgettem az MMA klub edzőivel és menedzserével, erőnléti edzőjével. Mert az ugye egyértelmű, hogy az külön muay thai, birkózó és bjj edző is segiti a felkészülést. Amiert szeretik a nagyok is – és heteket töltenek ott felkészülésel – Colorado Springset az a szakmai háttéren túl a magaslati tényező.

Magam is kipróbáltam, hiszen megérkezésem napján már sparringoltam, és lenyomtam egy kisebb kettlebell edzést is. Iszonyat. Nem véletlen, hogy a nagyok meglrkezésük után 1 hétig nem is igazán edzenek…

Egy 3-4 hetes edzési ciklus után azonban a nyereség hatalmas, amennyiben jól terhelték a sportolót. Egyszerűen nem fáradsz el. Nos, erről beszélgettünk az edzőkkel, amikor az egyik elkotyogta magát.

Elmondása alapján már nem csak az edzésen használják a magaslati levegőt, hanem éves szinten a pihenésük is magaslaton történik, az edzés csak bónusz. Majd megadta a cég webcimét…

http://www.hypoxico.com/

Az american top team állitólag pár hónapja 1o ilyen sátrat és generátort vett, amelyben 32oo-64oo meteres magasságban alhatsz, egy kiegészitővel pedig helyben edzhetsz is.

Mennyivel is vagyunk lemaradva?

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook