Mindenfele

Mindenfele

Ma meg a gepeles is nehezemre esik, mert a tegnapi 48 kilos porgetos – foleg az egykezes resze – meg mindig erzodik…:) Menni fog ez majusra…Mielott valaki megkerdezne, ennek mi az ertelme, vanegy rovid es egy hosszu magyarazat is, amibol a rovidet irom le, mert a hosszu gondolom halalba nem erdekel senkit.

Egyreszt szeretnem, ha Hadfi Dani nyarig eljutna eddig, mert azt gondolom, hogy a fogaserosseget, a csipo erosseget es dinamikajat, az allas stabilitasat ez a gyakorlat nagy sullyal nem akarmennyire fejleszti. Es habar egyertek azokkal, akik szerint Szechy Tamas nem volt jo uszo, es megis szazadra pontosan megmondta 6 honapra elore, ki mit fog uszni, de azert ha van ra esely, szeretem megcsinalni azt, amit javaslok. Ami persze egyre nehezebb lesz majd idovel, mert akiknek javaslom, adott esetben 15 evvel fiatalabbak, mint en…:) Ez van. Growing old is not for sissies…:) A jo hir az, hogy Toncs Peti – Dani edzoje – pont annyira lokott, mint en, igy mi jokat kreativkodunk, mikozben Dani szerintem mar ha meglat leveri a viz.Inkabb ettol verje le, mint attol, hogy megverik…

Ami viszont megdobbento, hogy mikeppen alakul a kedves kis csaladom hozzaallasa ehhez a Kettlebell ugyhoz. Mindenki ismeri ezt, amikor nagyon beleszerelmesedsz valamibe, akkor habitustol fuggoen a lebeszelestol a rahagyasig sok eszkoz is van, amin a csalad muzsikalni tud. De altalaban egy ido utan az emberre hagyjak, ha csak nem valami sulyosan onrombolo hobbit talaltal magadnak.

A legtritkabb reakcio azonban az, hogy csatlakoznak. Hat, velem most ez tortenik. Miutan a felesgem elkezdte az Kettlebell edzest, most mar a Mamam – 62 evesen – is aktivan gyakorol, heti 3-4 alkalommal. Aztan most mar a hugom es a sogorom is belekezdett, es imadjak, mert nem faj a hatuk, jobban erzik magukat.

Na kerem, ezert mar megerte elkezdeni…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook