Miért Movelab?

Miért Movelab?

Közel 16 éve foglalkozik a cégünk oktatási tevékenységgel is, de alapvetően ez sokáig nem jelentette a fókuszt számunkra. Tavaly kezdtem el érezni, hogy egyszerre nagyon sok feladatot vállaltam el, és szükség lehet arra, hogy a 360sport és 360akadémia amennyire lehet, különváljon. Ehhez persze kellett valaki, aki legalább olyan lelkesedéssel képes a 360sport ügyeit intézni, mint amennyire nekem a szívügyem az oktatás.

Már ekkor úgy éreztem, hogy a változás olyan mértékű, hogy nem lehet megúszni az arculat és a brand megváltoztatása nélkül, így már tavaly megindult a keresés. Olyan nevet akartam, ami kifejezi, mi van a központban, miről szól a tevékenységünk és milyen érzést akarunk létrehozni a régi és új partneinkben akkor, amikor a nevünk, logónk és szlogenünk meglátják. Sőt, azt akartam, hogy a név mögött olyan szolgáltatás legyen, amire büszke az is, aki megveszi – nem csak aki eladja – , és tovább is ajánlja, mert minőséget képvisel, amit nyújtunk.

Természetesen a Movelab.hu egy angol név, de oka van annak is, hogy angol nevet választottunk. A Ground Force Method okán közel 25 országban vagyunk jelent, engem is rendszeresen hívnak külföldi képzések vezetésére, vagyis a Movelab Academy – és elődje a 360akadémia – már évek óta több, mint egy hazai cég.

Továbbra sem vagyunk nagy cég, és nem is tervezem azt, hogy azok legyünk. Én abban hiszek, hogy ha valami nagyon jót csinálunk – és arra törekszünk, hogy egyre jobban végezzük a munkánk – azt a piacon észreveszik.

Én ebben hiszek.

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook