Mennyit ér(sz)?

Mennyit ér(sz)?

Tegnapi bejegyzésemben írtam a kuponos cégek áldásosnak aligha nevezhető tevékenységéről. Állításuk szerint behoznak Neked egy csomó új “klienst” minimális befektetéssel, és persze jelentős részük majd Veled marad miután a szolgáltatási idő lejárt. Jó szöveg, talán Te is megetted ezt a marhaságot – nem hibáztatlak, mert tényleg jól hangzik. Pont annyira jó, mint a parkolóban árult áránygyűrű esete, amit csak most pár ezerért megvehetsz…A legtöbb ilyen igazán jól hangzó ajánlat túlzottan is jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen.

Az, aki a normál ár felén, harmadán veszi csak igénybe a “szolgáltatásod”, nem egy próbára jött, pusztán élvezi, hogy fele áron jut ahhoz hozzá, amit máskor csak kétszer annyiért – vagyis a valódi árán – vehet csak meg, és éppen ezért sosem veszi meg.

Ha van valami amit meg kellene tanulnia minden edzőnek:

1. Nem szolgáltatsz. Tanítasz.

2. Nincs napijegy. A mozgástanítás olyan, mint a nyelvtanulás. A nyelviskolában sincs napijegy.

3. Nem vevőt keresel. Tanulót.

4. Ha az egyetlen előny amit fel tudsz mutatni, az nem más mint az árad, baj van. Ne arról ismerjenek, hogy Te vagy a legolcsóbb edző a környéken. Nem lenne jobb, ha arról ismernének, mert Te vagy a legjobb edző a környéken?

5. Amit Neked fizetnek, annak részét tedd félre, hogy legyen miből könyvet venned, tanulnod, utaznod. Ez a Te befektetésed, mert újra – nem a legolcsóbb, hanem a legjobb akarsz lenni.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook