Macebell

Macebell

Megérkezett az első sorozat Macebell, ami remek eszköz, és ha olyan népszerű nem is lesz, mint a Kettlebell, de azért azt gondolom, hogy sokan találják majd nagyszerű eszköznek és edzésnek.

Ami most jött, az a monster macebell – 11-12kg üresen – így az erősebb kollégáknak javaslom. Azzal, hogy tölthető baromi sok pénzt takarítasz meg, mert gyakorlatilag vaspor segítségével akár 21-23 kilóra és felnyomhatod, ami hihetetlen teljesítmény, ha meg is tudod mozdítani… Én ezzel edzek, és kb 14 kilósra töltöttem fel, brutális. A kezdőknek érkezik a jövő hónapban az 5 kilós, ami kb 12 kilóig tölthető fel.

A lényeg az, hogy az igazi Macebell gyakorlatok mind a váll feletti tartományban történnek – 360, 9-12 – , és kifejezetten dinamikusak. Ha asszimetria vagy stabilitás, mobilitás problémája van a válladnak – ezt egy FMS teszt remekül tárja fel – akkor a macebell Neked tilos. Nem arról van szó, hogy próbáld meg kisebbel, alacsonyabb intenzitással. Tilos, mert ahogy nem azért futunk, hogy fittek legyünk, hanem a fittek futhatnak, hasonlóan van ez a Macebellel is. Ne ezzel kezdd el az edzésed, de ha az FMS teszted OK, és eléggé megerősödtél a Kettlebell edzések okán, akkor csapj bele. Lesznek videók, indul a Macebell.hu is hamarosan, hogy segítsük az edzésed.

Ime a link: TS

ts-monster-macebell

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook