Los Angeles

Los Angeles

Ma az a megtiszteltetes ert, hogy Kettlebell edzest tartottam az LAPD egyik kozelharc instruktoranak. Itt a rendori allomanynak evente kotelezoen at kell mennie nem csak a korabban emlitett loveszeten, de az un. “arrest & control” temaban es eves kurzust kell abszolvalniuk…Baratom ezt a programot iranyitja, es nem mellekesen az allam rendorszakszervezetenek elnoke. Nem rossz kezdet…:)

Mivel mellekesen ketrecre keszit fel embereket, igy az alapok mellett a forldharc specifikus edzes is elokerult. Hat, nem mondom, hogy nem kapott a jobol, de arra kert, hogy a mai napbol hozzuk ki a legtobbet. Nem lepne meg, ha hamarosan par LAPD srac is rakapna a Kettlebellre. Volt lehetosegem, hogy egyik este kimenjek veluk szolgalatba – mint kisero – ez nem lenne rossz. Bar az ido szoros, attol tartok ez a kovetkezo LA latogatas temaja lesz csak…

Az edzeseim tovabbra is a 200-250 snatch kozotti tartomanyban mozognak, a kezem OK. Ami zavar, hogy a hazaerkezes utan 3-4 nap amig az ember atall, es ez nem kedvez a teljesitmenynek. Ezt a reszet nem szeretem az utazasnak…

Tegnap azert meg lementunk a partra, tiszta Baywatch volt, jo lett volna vinni a Kettlebellt, helyette a ket gyerkocot vittuk, ez sem kis kihivas..

Viszont akkora burgereket ettem – ez a jo a warrior dietben, hogy ha eszel akkor ESZEL – mint a haz. Hat igen, ha burgert akarsz, ide kell jonnod. Vagy Tacot…:)

Na mara ennyi…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook