Kifogasok

Kifogasok

Ha olvastad a Hard Style magazint, lathattad az interjut John Saxonnal, aki anno meg a Sarkany kozbelep egyik sztarja volt. John Saxon most 71 eves, csipoprotezise van, es rendszeresen edz Kettlebellel. Ha o kepes arra, – tul minden korlatozo tenyezon – hogy jobb akarjon lenni, vajon mi az, ami esetleg teged elvon attol, hogy egeszsegesebb vagy erosebb legyel?

Egyreszt sosincs keso. Masreszt jobb lenne hamarabb. Biztos veled is megtortent, hogy egy ideig nem talalkoztal egy regi ismerosoddel, akivek korabban kozossen csinaltatok valamit. Kuzdosportot, uzletet…valamit, amiben lelkesek voltatok. Aztan Te valahogy lemorzsolodtal. Aztan evek mulva talalkoztatok. A baratod ma fekete oves. Vagy sikeres uzletember. Es akkor eszedbe jut, hogy a fenebe is, ezt Te is elerted. Gaz, de nem erted el, nem voltal eleg kitarto. Lepj tovabb…

Most gondold azt, hogy ha azzal az emberrel talalkoznal, aki egy ev mulva lehetsz. Tedd el ezt a kepet a fejedben, es legyen ez a celod. Ne sirankozz azon, hogy tavaly sem fogytal le, erosodtel meg. Hagy a sirankozast azokra, akiknek tenyleg van miert.

Nezd meg az alabbi videot, es aztan gondolkodj el…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=obdd31Q9PqA&rel=1&border=1]

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook