KEZDD EL A KETTLEBELLT – PROGRAM HIRDETES

KEZDD EL A KETTLEBELLT – PROGRAM HIRDETES

KEZDD EL A KETTLEBELLT PROGRAM

Megvetted az első Kettlelled, ész szeretnéd megtanulni az alapgyakorlatok szabályos kivitelezését? Kérdéseid vannak, és szeretnéd ezeket egy RKC instruktornak feltenni? Megvetted Pavel könyvét, de pontositani szeretnéd a technikádat?

Most itt a lehetőség arra, hogy szakmai felügyelettel vágj bele a Kettlebell edzésbe. Január 26â014n azoknak rendezünk egy 2 órás Kettlebell edzést, akiket az ALAPOK érdekelnek. És még az is lehet, hogy NEKED ez a program INGYENES lesz…

Olvasd el figyelmesen a feltételeket, és ne késlekedj, mert csak 20 hely van erre a napra.

Ha a Tacticalshopban vásároltál Kettlebellt– vagy vásárolsz január 26-ig – és megvan a blokkod, úgy ezt őrizd meg. Ebben az esetben automatikusan INGYENESEN vehetsz részt az idei év KEZDD EL A KETTLEBELLT programján.

Elvesztetted a blokkot? Semmi baj. Hozd magaddal a 360gears logós Kettlebelled, és máris helyed van a programon. És ne mondd azt, hogy nehéz elhozni, mert ezzel edzeni is fogsz!

Könyv? Sőt, ha most veszel a Tacticalshopban személyesen Kettlebellt és Pavel könyvét is, úgy a könyvre 30% kedvezményt kapsz.

Óvatos tipus vagy? Ha még nincs súlyod Te is regisztrálhatsz erre az eseményre. Ebben az esetben a részvételed ára 4000 Ft. Kivéve, ha súlyt veszel a helyszinen, mert akkor ezt az összeget azonnal le is vonjuk a Kettlebell vásárlásodból.

Szakmai segitség kell? A helyszinen RKC instruktor is segit majd abban, hogy az alapokat a legjobb hatásfokkal tanuld meg.

Csatlakoznál? Nem gond, januártól lehetőséged van csoportos, privat vagy félprivat edzésekre is. Ha a motivációddal van gond, a csoportos edzésnél nincs jobb lehetőség a fejlődésre.

Regisztráció:január 24-ig lehetséges itt: gotzandras@kettlebell.hu, info@kettlebell.hu vagy 30 438 9800

Helyszin: Budapest VII kerület, Rózsa utca 47. Dátum: január 26. 10.00 óra.
Hozz magaddal: edzőruha – lehetőleg rövidnadrag – edzőcipő, törölköző, innivaló.

Az ajánlat 20 főre szól maximum!

További részletek: www.kettlebell.hu

Támogatók: www.tacticalshop.hu és www.360gears.com

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook