Kérdések és válaszok

Kérdések és válaszok

Miért nem végzel tolódzkodást?
Nem szeretem, de nem mondom, hogy nem jó. Nekem fáj tőle a szegycsontom, pedig korában végeztem tolódzkodást 40-50kg extra súllyal is…Hm…talán éppen ezért….:)

Szeretném, ha a karom vastagodna a Kettlebell edzéstől
Teheted a kar edzését funkcionálissá is. Killer rope bicepsz hajlítások nem csak akkor hasznosak, ha földharcos vagy, de esztétikus kart is építhetsz vele. Ha azonban testépítő jellegű/méretű/minőségű kart akarsz, akkor ha hiszed, ha nem testépítened kell. Ez van…A high pull sem rossz lehetőség, és a nyolcas láb körül is erősen hat a bicepszre…

Táplálékkiegészítők
Magam C-vitamin és Omega 3-6-9 rajongó vagyok, minden mást nagyon ritkán szedek. A tejsavót nem igazán tudom megemészteni, így jó minőségű húst eszem általában, esetleg tanyasi túrót. A bolti túró ugyancsak kikészít…

Hányszor edzel egy héten?
A rövid, de hatásos edzéseket szeretem, így súlyzós edzésem heti 5-7 is akad. Ne ijedj meg, az intenzitás eltérő, van amikor az egész edzés 10 perc alatt kész. És van heti 2-3 küzdősport edzésem.

Hányszor nyújtasz?

Nos, nem nyújtok. Illetve sosem nyújtok úgy, hogy azt ne előzné meg SMR masszázs. Tudnék erről sokat írni, de meghagyom ezt Csíky Ferinek.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook