Judo

Judo

A mai napon az a megtiszteltetes ert, hogy egy rovid edzest vezethettem Hadfi Danieknak. Nekem tovabbra is elmeny ilyen szintu sportolokkal egyutt dolgozni, es segiteni akar egy pictit is a felkeszulesuket. Azt nem tudom nekik megtiszteltetes-e, de hogy fajdalmas, az biztos.

A Kettlebell edzesben az a szuper, hogy mindenkinek a sajat szintjen jelent kihivast. A mai edzes elso resze inkabb a technikak csiszolasa volt, mivel kontak t sportrol van szo, eppen elegge nagy az eselye annak, hogy serulnek, ne adjunk egy kicsi eselyt sem annak, hogy a felkeszules nem kuzdelmi reszeben, golyot lobalva serulnek meg. A masodik resze egy VO2 max edzes volt. Szerintem ma jol alszanak.

A jo az ilyen magas szinten versenyzo sportolokkal dolgozni, hogy engem legalabb annyira motival a veluk torteno munka. Igy hat ma delutan csinaltam is egy USSS Snatch tesztet, 245 ismetles, 24 kiloval. A vicc az, hogy ha valaki ott all volna mellettem, es leuvoltotte volna a fejem, szerintem ez a szam magasabb lett volna…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook