Izomtömeg és testzsír

Izomtömeg és testzsír

Megkezdtem a warrior diet alacsonyabb szénhidrátos változatát, mert azért attól, hogy az ember egyszer eszik naponta, még ehet halál rosszul is.

Amíg kint vagyok azon leszek, hogy nulla tésztát egyek – ez már eleve így megy 1 hónapja – , és általában a szénhidrátot gyümölcsből vigyem be, ami itt ebben az időszakban pont a kedvenc gyümölcseimet jelenti: málna, szeder, áfonya. Itt kint ezek eleve nagyon olcsók, és kifejezetten finomak is.

Amikor az USA-ban vagyok azért bármilyen diéta betartás roppant nehéz. Itt minden az étkezésről szól. Az adagok embertelenül nagyok, és csöppet sem egészségesek. Ha viszont az ember veszi a fáradtságot, akkor tud jókat/egészségeseket is enni, mert azért erre is van lehetőség, de az, hogy ennyi kövér embert aligha találni a világ más pontján, szinte már fájdalmas felismerés… Érdekes módon azok a multik, akik nálunk finoman szólva nem a jó minőségről híresek,itt “valamiért” egész más stratégiát választanak. Érdekel, hogy néz ki a Tesco az USA-ban? Nos, FreshandEasy-nek hívják, és így néznek ki: LINK! Bizony, a tesco itt nem tudja azt eladni, amit nálunk, így itt organikus ételeket forgalmaz. Hát igen, durva…

Aki ismeri a WD étkezési rendszerét – és nem diétát írok szándékosan, mert a WD életmód – az tudja azt is, hogy van ún. pre és post workout meal-re lehetőség – tehát edzés előtti vagy utáni – amiből én az utóbbival élek, mégpedig egy shake formájában. Kell is, mert elég kemény edzéseket csinálok – van, hogy napi kettőt is – és ezt azért egy étkezéssel nem lehet kibírni.

Természetesen alma, mandula van nálam és ha az ember megéhezik, hát ezek kéznél vannak. Ebből is látható, hogy mennyire egyszerű a WD, komolyan tisztelem azokat, akik napi 5x esznek, én nem tudom ezt megcsinálni…

Gabi egy korábbi cikkét alább olvashatjátok, azért ez sok kérdésre ad választ.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook