Instruktori talalkozo

Instruktori talalkozo

Egyreszt jo volt talalkozni tegnap azokkal, akik ezt az egesz Kettlebell dolgot halal komolyan gondoljak. Ha valaki 2 eve nekem azt mondja, hogy ma ennyi erdoklodo van a Kettlebell edzesre, hat az minimum kinevettem volna….Nem beszelve, hogy hanyan akarjak ezt oktatni is.

Ami nekem fontos, hogy mindenki, aki eljott sajat tortenettel rendelkezik. Lefogyott, megerosodott, vagy elmult valamilyen fajdalma. Esetleg mind a harom, tetszoleges sorrendben. Es ezek hiteles tortenetek, amibol naponta kapok parat.

Tegnap Dancs Roli baratom lepett meg azzal, hogy az evek ota fajo terde mar nem faj, majd a sogorom ma azzal, most evek ota tud kikelni reggel az agybol, fajo derek nelkul. Es ma anyukamnak – 62 eves – a windmillt tanitottam, mert azt mondta, hogy neki a napi 5×20 swing – figyelem, naponta csinalja – meg sem kottyan.

Az esti csoport utan kiprobaltam – bemelegites nelkul – egy “two hands anyhow” gyakorlatot, 40 es 24 kiloval. Ez volt az elso alkalom, viszonylag konnyen ki is ment. Hm…76 kilosan nem is rossz…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook