Idei tervek

Idei tervek

2 és fél hónap van még hátra az évből. Ha terveztél erre az évre, akkor most már tudod, hol tartasz. Hadd adjak pár tanácsot.

Leírtad a terveid?

Ha nem írtad le, akkor az nem is terv. Ha nincs meg papíron, és nem látod naponta, az nem terv. Ha nem kerül a szemed elé naponta, az nem terv.

Megbeszélted a terved valakivel?
Ha a saját magad edzője vagy, akkor ennél rosszabb edződ nem is lehetne. Mert ez az edző nem objektív, nem látja kívülről a terved és rendkívül elnéző veled. Keress mindig valakit, akiben bízol és szaktekintélynek tartasz. Véleményezze a terved és hívja fel a figyelmed a gyenge pontokra.

Emlékezz vissza arra, amikor elkezdted. Hány swingre voltál képes? Mekkora súlyt tudtál kinyomni. Mennyi zsír és izom volt rajtad? Ezt már senki sem veheti el tőled, és képzeld el, hogy a helyes célt választva, okosan tervezve és a megfelelő elszántsággal hová juthatsz még…

Bármit is terveztél, 2 és fél hónapod van arra, hogy kipipáld. Ez nem fogyókúra, nem felgyúrom magam a strandra mentalitás. Ez életforma. Ha nem csinálhatnád, az nem is te lennél…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook