Honvéd judo

Honvéd judo

Tegnap alkalmam volt Toncs Petit meglátogatni. Péter tanítványa Mészáros Anett, aki egy hete megnyerte a felnőtt EB-t. Óriási eredemény ez, de valahogy még kedvesebb tudni, hogy van benne egy kis RKC is…

Ez tényleg nem marketing duma. Ha bemész a Honvéd tüzér utca termébe, a súlyzós teremben látsz egy teljes szett kettlebell súlyt, egészen 60 kilóig. És mind fémtiszta fogantyúval. Nem csiszolták le, egyszerűen egymás kezéből veszik ki a súlyt a sportolók. Amikor ott voltam, akkor is 6-7 ember edzett folyamatosan a súlyokkal, és látható az is, hogy Peti figyelemmel kíséri mindenki munkáját, mert a kivitelezés is szép volt.

Hadfi Dani is éppen intervallumos edzést végzett, 24 kilóval. Dani brutálisan erős, és mégis…24 kiló. És nem egyszer láttam tegnap padlóra esni a terheléstől. Nem kell ahhoz nagy súly, hogy kifogjon rajtad az edzés…:)

Péter remek edző, és jó látni, hogy építi be az RKC alapelveket az edzésbe. Én a magam részéről minden találkozáskor tanulok valamit Pétertől, edzésről és emberségből is.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook