História…

História…

Emlékszem mikor első alkalommal Toncs Petivel találkoztam. Péter judo mesteredző, egy igazán remek ember, iszonyatos erővel és minden elsöprő lelkesedéssel…

Az első alkalommal pár mondatot váltottunk csak, de azonnal megértettem, hogy Péter az RKC-t komolyan gondolja. Később elmesélte, hogy az első találkozásunk után azonnal abba is akarta hagyni az egészet, mert megnézte a videóimat, és arra gondolt, hogy ezt lehetetlen elérni.

Hadd menjek vissza ehhez képes vissza az időben pár évet. Éppen elhatároztam, hogy benevezek az RKC képzésre. Miért is ne, hiszen olyan remekül ment már a snatch a 16 kilóssal, és ugye ehhez képest a 24 kilós alig nehezebb…hm.

Aztán kaptam egy 24 kilós bellt, és majdnem lemondtam az RKC képzést. Nem viccelek, ez komoly. Arra gondoltam, hogy azért ez elég mókás lesz, mert az első 24 kilós snatch alkalmával majdnem estem egy hatalmasat…Ment is vagy 3-4 darab összesen…Életveszélyesen.

Amikor arra gondolsz, hogy feladod vagy el sem kezded, mert a többiek már annyival erősebbek nálad, bátran gondolj rám, meg az első snatchemre. Jövőre 40 éves leszek, és idén minden eddigi csúcsomat megdöntöttem.

Egy kifogás tehát kilőve. Van még? 🙂

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook