Hírek

Hírek

Remélem az márt bebizonyosodott, hogy amikor napokig nem jelentkezem, akkor nem annyira jelenik meg írás, cikk a blogomon, és az elmúlt pár nap is híjján volt a blog aktivitásnak, ergo munka volt, nem is kevés.

Üzletfejlesztési képzés

Évről-évre megrendezésre kerül, és azt gondolom az idei volt talán az egyik legjobb, leginkább praktikus információt tartalmazó program, amelyet ismét Paksi András barátom tartott meg, közel 50 főnek. A program erőssége azt gondolom az a közel 35 év sportban eltöltött, és a közel 20 év üzletben eltöltött időszak ( András esetében ) kombinált felhalmozott gyakorlati tudása azt gondolom egy rendkívül érdekes mixet hozott létre. A lényeg: a közösség amelyet létrehoztunk (sport)szakmai és üzleti tudásának fejlesztése központi kérdés, mert hiába képezzük adott esetben a legjobb edzőket, ha tudásukból képtelenek megélni, illetve nem tudnak annyit keresni, hogy szakmai tudásukat fejlesszék és ezzel állandóan piacvezető tudással rendelkezzenek.

A képzés résztvevői voltak: a hazai KMG, StrongFirst, Primal Move, 360GYM és Carlson Gracie Team edzői. Ez a képzés térítésmentes volt, de már dolgozunk Andrással egy olyan programon, amely reális áron egy egész napos képzés keretében ad megoldásokat az oktatókat jellemzően foglalkoztató kérdésekre.

Clubbell oktatói képzés

Alberto Gallazzi volt a 360GYM vendége, és tartott a 360GYM edzőinek, rehabilitációs szakembereinek egy 2 napos, kifejezetten aktív oktatói képzést. Régi mániám, hogy folyamatos képzést biztosítsak az oktatóknak, és olyan oktatókat hívjunk meg – vagy olyan programokra menjünk el – ahol magától a forrástól sajátíthatjuk el a tudást. Tavaly edzőink a Z-Health alapképzést kívánták megismerni, idén a Clubbell volt a soros – mindkét esetben szakértő oktatóktól tanulhattak, tanulhattunk.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook