FMS / Mai program

FMS / Mai program

Ma ket programot is letudtunk Toncs Petiekkel, a BHSE-ben. ( Peter mar RKC, es a BHSE judo szakosztalyanak vezetoedzoje.)

Egyreszt ma egy rovid filmet forgattunk Petivel es Hadfi Daniellel, aki mint tudjuk, nagyban keszul az olimpiara, mi pedig a magunk szereny lehetosegeihez kepest segitjuk. Itt koszonnem meg minden Tacticalshop vasarlo segitseget, mert ahogy korabban irtuk, olimpiara keszulo versenyzotol nem fogadunk el penzt, illetoleg tamogatasunk es tanacsadasunk teljesen ingyenes. Tehat az, hogy erre idot es energiat tudunk forditani, az Nektek is koszonheto.

Masreszt pedig Danival ma atmentunk egy FMS meresen, ami rendkivul tanulsagos volt mindenkinek. Mert az, hogy a meres eredmenyet Toncs Peti szinte pontosan saccolta meg – mert hat ki ismerje Dani allapotata, ha nem a mestere – nagy dolog, de ugyanezt kozosen kielemezni es objektiven papiron latni, megis mas.

Aztan meg kozel 20 percen at kozosen huledeztunk Petivel, hogy mennyire hatasos a meres illetve a korrekcios gyakorlatok gyujtemenye.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook