Fitparádé – kint vagyunk…

Fitparádé – kint vagyunk…

A mai napon Németh Rita és Tóth Ervin tartja a frontot, holnap Csíky Feri és Tóth Ádám.

Versenyt nem szerveztünk, viszont a helyszínen lehet snatch tesztre nevezni. Természetesen ezen RKC-k nem indulhatnak…:)

RKC teszt

Aki 5 percen belül 100 szabályos snatchet végez, kap egy Meztelen harcos könyvet.

Szombaton:
15.00
17.00

Vasárnap:
12.00
14.00
16.00

Szabályok:
Férfi kategóriában 24kg, Női kategóriában 16kg súlyú kettlebellt használnak a versenyzők. Magnézia használata megengedett.

A versenyző egy kézzel a lábai között hátralendíti a kettlebellt, majd egyetlen folyamatos mozdulattal a feje fölé rántja és nyújtott karral megtartja. Az ismétlés akkor érvényes, ha a versenyző lába és karja teljesen nyújtott, mozdulatlan. Innen, anélkül, hogy a súly a vállát vagy mellkasát érintené, laza karral leejti, a lábai között hátralendíti, és újabb ismétlést végez. A versenyző semmilyen segítséget nem nyújthat magának a másik kezével: nem érvényes az ismétlés, ha azzal (vagy bármely más testrészével) akár a kettlebellt, a talajt, akár a dolgozó karját, a lábát vagy testét megérinti.

A versenyzőnek 5:00 perc áll rendelkezésére, hogy a lehető legtöbb ismétlést elvégezze. A bíró méri az időt, számolja a szabályos ismétléseket. Az 5:00 perc során a versenyző tetszése szerinti kézzel végezheti a szakításokat, bármikor és korlátlan számban kezet cserélhet, a súlyt leteheti, pihenhet, majd folytathatja. A kísérlet akkor végződik, ha a versenyző feladja, vagy az 5:00 perc lejár.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook