Fitparádé – 5 perces snatch teszt verseny

Fitparádé – 5 perces snatch teszt verseny

Októner 17 – Fitparádé

Programok

Erő-állóképesség – kettlebell szakítás (maximális ismétlésszám 5:00 perc alatt) – Megyegyzik a TSC szakítás számával.

Férfi kategóriában 24kg, Női kategóriában 16kg súlyú kettlebellt használnak a versenyzők. Magnézia használata megengedett.

A versenyző egy kézzel a lábai között hátralendíti a kettlebellt, majd egyetlen folyamatos mozdulattal a feje fölé rántja és nyújtott karral megtartja. Az ismétlés akkor érvényes, ha a versenyző lába és karja teljesen nyújtott, mozdulatlan. Innen, anélkül, hogy a súly a vállát vagy mellkasát érintené, laza karral leejti, a lábai között hátralendíti, és újabb ismétlést végez. A versenyző semmilyen segítséget nem nyújthat magának a másik kezével: nem érvényes az ismétlés, ha azzal (vagy bármely más testrészével) akár a kettlebellt, a talajt, akár a dolgozó karját, a lábát vagy testét megérinti.

A versenyzőnek 5:00 perc áll rendelkezésére, hogy a lehető legtöbb ismétlést elvégezze. A bíró méri az időt, számolja a szabályos ismétléseket. Az 5:00 perc során a versenyző tetszése szerinti kézzel végezheti a szakításokat, bármikor és korlátlan számban kezet cserélhet, a súlyt leteheti, pihenhet, majd folytathatja. A kísérlet akkor végződik, ha a versenyző feladja, vagy az 5:00 perc lejár.

A versenyen RKC instruktorok nem nevezhetnek…:)

További információ lesz még:
– díjazás
– időpontok

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook