Fedor

Fedor

Nos, kezdhetném azzal, hogy vereség – és az RKC rossz lóra tett, és egy vesztes nadrágján láthattuk Pavel logóját. Természetesen így is lehet nézni Fedor múlt hétvégi vereségét.

De ne felejtsük el, az RKC szponzoráció két vereség után történt, ez az eredmény tehát benne volt a pakliban. És amennyire ismerem az MMA világát – nem nagyon – a vereség mindig benne van abban a bizonyos pakliban.Fedor választása úgy esett az RKC-ra, mint amilyen természetességgel az RKC kiválasztotta Fedort. Részese lehettem az előkészületeknek, és büszke vagyok arra, hogy Fedor nadrágján ugyanaz a logó van, mint az én pólómon.

Sokan álltak Fedor mellé, amikor makulátlan volt a statisztikája. Bevallom engem Fedor most érdekel csak igazán – mert most derült ki, hogy milyen ember valójában. Meglepő módon egy fikarcnyival sem rosszabb, mint amikor győztes volt. Azt, hogy fantasztikus atléta, harcos – eddig is tudtuk. Ezekből nagyjából Dunát lehet rekeszteni. De talán nem túlzás azt állítani, hogy jó emberekből azért nincs nagy túltermelés, és Fedor megint bebizonyította, hogy etalonak sem utolsó.

Elemezhetném hosszú cikkben, hogy magát a meccset, de ezt meghagyom a szakembereknek. Kiértékelhetném Fedor karrierjét – de bevallom csak kevés meccsét láttam, és az MMA csak azért érdekel, amennyire egy mérnököt a Forma1. Viszont bevallom, az ember megfogott, mert azon kevesek egyike, akik emberek tudtak maradni minden körülmények között.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook