Fájdalom

Fájdalom

Ha a vállad fáj, akkor a válladdal van gond, igaz? Nem…

A fájdalom jel – jelzés a testedtől, hogy valami nincs rendben és oda kell rá figyelned.

Ha fáj a vállad, a tested NEM azt közli veled, hogy megsérült a vállad. Hanem azt, hogy valami nem úgy mozog, ahogy kellene, és mint következmény a vállad túlságosan erősen dolgozik.

Többnyire ez a fájdalom tovább marad, mint ahogy kellene, mert a specialista – orvos, fizióterapeuta vagy edző – a fájdalmas területtel foglalkozik, és nem a problémával. Az emberi test több, egymástól függő rész egysége, és az egész testet vizsgálni kell, amikor egy problémával foglalkozunk. A fájdalom a válladban lehet csípő, láb, térd probléma, vagy származhat bárhonnan. A lényeg az, hogy szinte sosem tudod befejezni a kirakós játékot, ha csak a fájdalmas pontra fókuszálsz.

Szinte minden esetben, a vázizomzat fájdalmát mozgás probléma okozza. Ahhoz, hogy a fájdalom elmúljon, a Z-Health® teljes testre kiterjedő eljárást alkalmaz, hogy a mozgásodban rejlő problémákat kiszűrje.
A problémák megszűntetése megdöbbentően gyors és hosszan tartó hatást eredményez, csökkentve a fájdalmat és növelve a teljesítményed.

Például ha a hátad fájdalmát a talp boltozat gyengesége okozza, a Z-health fájdalomcsökkentő technikákat ad a hátadra, miközben speciális és gyorsan ható gyakorlatokkal célozza meg a lábfejet is. Másrészt, ha a hátfájást a merev nyak vagy a helytelen testtartás okozza, a Z-Health korrekcciós gyakorlatokat ad ezekre a problémákra.

A TÉNYEK
1. Ha fájdalmad van, mozgási problémád is van.
2. Nem ott fáj, ahol a baj van.
3. Ahhoz, hogy a fájdalmat sikeresen csökkentsük, a mozgásodban rejlő problémát kell javítanunk.
4. Miután a probléma bárhol lehet, egy egész testre kiterjedő módszert kell alkalmaznunk.

Forrás: Zhealth.net

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook