Erbszt doki

Erbszt doki

Sajnos jó ideje nem találkoztam Andrással- pótolni kellene már ezt is – de valahogy mindig felbukkan a neve. Hol egy RKC jelzi, hogy Andráshoz küldött egy hátfájással érkező kettlebellezni akarót, máskor a judósoknál merül fel a neve vagy éppen a kempósoktól, bjj versenyzőktől hallok áldásos munkájáról. Ha nem tudnám, hogy létezik, azt gondolnám, csak legenda…:)

Hadd irjam le, hogyan akadtunk mi egymásra. András régi motoros a küzdősportok világában, és hazánk egyik legjobban elismert gerincspecialistája. Tehát sportolóként van némi rálátása a mozgásra, orvosként pedig kiváló anatómia tudással rendelkezik. Ha valaki késsel a kezében közeledik a gerincedhez ez utóbbi azért nem hátrány…:)

Nos, András több helyről azt hallotta, hogy valami Kettlebell edzés okán embereknek a háta, válla fájdalommentes lett, és ez nyilvánvalóan felkeltette az érdeklődését.

Ami utána történt azonban közel sem tipikus magyar történet. András megkeresett, hogy szeretne megismerni – gyanitom, hogy a módszer érdekelte, nem én – és beszéljünk már egy kicsit. Miután kiderült 3 perc alatt, hogy mindenben egyetértés van, megkért, hogy egy edzést tartsak meg neki, hogy tisztázza a technikai félreértéseket, és pontosan tudja, mi miért fejt ki olyan hatást, amilyet. Mondom megint, nem tipikus hazai történet. Miután a közös edzés lezajlott, klinikájukon prehab és késői rehabra oly módon ajánlja András az RKC módszert, hogy pácienseit rendszeresen küldi hozzánk.

Tehát egy elismert szaktekintély szerénységből és tudásvágyból ismét jelesre vizsgázott. Valamiért az ilyen emberekkel szeretek dolgozni, és valamiért mostanában pontosan az ilyen emberekkel találjuk meg egymást. Eltökélt célom, hogy a doli is gyeszer RKC legyen. Én meg sosem leszek gerincspecialista…:)

Bátran látogass el András honlapjára – LINK ITT!

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook