Edzőknek – melyik képzést válasszam?

Edzőknek – melyik képzést válasszam?

Egyre több edző keres meg azzal, hogy szeretne nemzetközileg is kiváló tudással rendelkezni, melyik képzés javaslom ehhez a 360AKADÉMIA oktatási portfóliójából? Esetleg egy specifikus problémára keres választ, és keresi a megoldást jelentő képzést. Hadd segítsek tehát Neked, aki úgy gondolja, a fejlődés folyamatos, és egy jó edző mindig fejleszti magát.

Üzletfejlesztési probléma – vagyis szeretnéd edzőként a vállalkozásod üzleti oldalát is fejleszteni.

Nos, ebben az esetben a 360SOLUTION lapját ajánlom, ahol 2 képzési szintben mutatja be a tipikus üzleti hibákat szakértőnk, Paksi András. Természetesen megoldásokat is javasol, gyakorlati példákon keresztül. A program érdekessége, hogy kifejezetten edzőknek, privát praxisban is dolgozó egészségügyi szakembereknek készült a program, amely online érhető el. Link ITT!

Ground Force Method – ezt eszik vagy isszák?

Korábban Primal Move néven futó projekt érdekessége az, hogy egy már létező rendszer képezi az alapját. A lent is ajánlott FMS-ről van szó, és ezt Gray Cook neve fémjelzi, aki maga is aktív támogatója a Ground Force Method rendszerének. Mit nyersz azon, ha elvégzed az alapkurzust? Képzeld el, hogy a gyermekek fejlődési szekvenciákán alapulva leszel képes mozgásbeli hiényosságokat felmérni, korrigálni, és képes leszel izgalmas és érdekes edzéseket vezetni már a program elvégzése után! Link ITT!

Kettlebell oktatói képzésre készülsz – és szeretnél biztosra menni?

Szeptember végén rendezzük a StrongFirst USER programot, ahol az alapokat ismerheted meg, és tökéletesítjük a technikáid. A befizetés egy része leírható lesz a jövő nyári StrongFirst kettlebell oktatói képzésből! Link itt!

Szeretnéd minimálisra venni a tanulóid sérülési kockázatát? Észrevetted, hogy 10 tanuló esetén 10 különféle stratégiát kell használnod, de nem tudod hol kezd el a munkát?

Október 14-15-én rendezzük meg a Funkcionális Movement System képzését, melyet a világ top csapatai és atlétái használnak. Tanuld meg azt a 7 egyszerű mérést, amivel bármely tanuló speciális igényére alakíthatod a korrekciós és edzéstratégiákat. Link ITT!

Elvégezted az FMS 1 képzést, és akár ismételnél, vagy mennél tovább?

Neked rendezzük meg az FMS2-es szintű képzését. Haladó szintű korrekciós stratégiák, edzésfilozófiai alapok az edzéstervezéshez. Link ITT!

Csoportos edzést tartasz, de nehézségeid vannak az edzések monitorozásával, személyre szabásával? Esetleg tervezed, hogy profi sportolókkal dolgoznál?

A megoldás a PWRON képzése, amit Stefanovics Józseffel közösen vezetünk. Érdemes sietni, mert a program szeptember 16-17-én lesz Budapesten. Garantálom, hogy ha elvégzed, már hétfőn profi edzésterveket tudsz készíteni. Link ITT!

Főképpen személyi edzéssel foglalkozol, és keresel egy olyan speciális módszert / terméket, ami elválaszt téged a többi edzőtől? És mindezt tennéd úgy, hogy gyors a megtérülése is?

A KAATSU egyszerre technológia, módszer, edzésfilozófia és művészet. Nem vélelenül írom ezeket a szavakat, hiszen 50 éves Japán kutatás áll a háttérben, és a világ legjobb atlétái használják évek óta. Már elérhető edzőtermeknek és személyi edzőknek is! Link ITT!

A végére hagytam a nekem egyik legkedvesebb képzést. Szeretnéd fényévekkel megelőzni a konkurens edzőket? Érteni a mozgásfejlődés alapjait?

A DNS iskola – Dynamic Neuromuscular Stabilization – képzését sosem fogják tömegek elvégezni, mert sokan még nem értik, milyen fontos az edzésben a légzés, testtartás kapcsolata. A két napban megtanulod hogyan optimalizálhatod a tanulóid teljesítményét biztonságosan, hogyan tárhatod fel a légzés és testtartás rejtett hibáit. Link ITT! 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook