Edzes

Edzes

Mivel a mai naptol az RKC egyik specialis teruletere keszulok – Beast Challenge – nem keves valtoztatast kell beiktatnom az edzesbe.

Kajalas– teljesen mashogy kell ennem. Be kell latni, 76 kilosan nehez lenne megcsinalni a tesztet…jo lenne 2-3 kilo izmot magamra varazsolni. Ezt jo kajalassal talan junius vegere tudom hozni, a budapesti RKC esemenyen nem hinnen, hogy ez osszejonne. Probalom a szenhidrat bevitelt kordaban tartani, persze ez nem a tipikus low carb kajalas lesz, de a bevitel forrasat nagyon eszel fogom kezelni. Nana, kockas has a cel…:)

Edzes – 32 kilo alatt szinte nem is fogok edzeni, legyen az gyakorlatban pistol/MP/huzodzkodas. Bejon a gumiszalag is, ebbol is a zold, gyenge napokon a sotetkek…Ket gyakorlatnal GTG program lesz, a pistol heti 1-2 max, mert a pistol majdnem megvan.

Ballisztika – a 24 kilossal a snatch most kicsit a hatterbe fog kerulni. Marad helyette snatch 32-40-48 kiloval, hogy szokjam a sulyt. Bejon a swing 40 es 48 kiloval.

Grinds – 32 alatt tehat nincs edzes, de gyakrabban lesz bent press es side press, sot push press is, hadd szokjam a sulyt. Es persze hajra huzodzkodas…

Pihenes – ja igen, azt is kellene.

Vitaminok es tapkieg – a perfectes es twinlabos cuccok bevaltak, vitaminban a multipack, feherjeben a protein 80, a tejsavot kulonben sem tudom megemeszteni…:) Tovabbra is megy az Omega3, lenolaj.

Masszazs – honapok ota SMR ugyben vagyok elkotelezve, ez megy tovabb heti 6-7 alkalommal.

Joint Mobility – szokas szerint napi 10 perc.

Egyeb kiegeszito tevekenysegek – arra ne szamitson senki, hogy a Margit-Szigeten talalkozunk, futas kozben. Utalom a futast…Clubbell eleg gyakran megy, gumikotel is.

A celok, szamokban is, junius 15-ig:

Pistol – 48kg / 1 ism

MP- 48 kg / ism

Huzodzkodas extra 48 kiloval – 1 ism

Snatch 48 kiloval – 6-6 ismetles

Es vegre meg akarom csinalni a forgatos, egykezes swinget 48 kiloval, mert kiakaszt, hogy eddig nem megy…a megfogas pillanataban atrant az egesz kerten…:) Persze, itt hianyzik a testsuly…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook