Diéta – az első hét

Diéta – az első hét

Holnap lesz vége a diétám első hetének. Ijesztően működik. Életemben nem diétáztam komolyan, mert valahogy sosem érdekelt, de most megfogadtam, hogy 40 éves korom előtt lesz még kockás hasam. Hát, esélyes…

Újra 76 kiló vagyok, bár a súlyom nem igazán érdekel, a leadott zsír mennyisége annál inkább. Próbáltam olyan megoldást választani, amitől az erőm nagyon nem megy el, mert ez valljuk be, benne van a pakliban. Az első 3 nap drámai volt, meg is ijedtem egy kissé, aztán rájöttem, hogy a szokásos 9 órás eltérésből származó átállás a nagyobb gond. Ahogy ezt leküzdöttem – kb péntek – már kezdett visszajönni az erőm. Természetesen nem várom, hogy eléri azt, ami volt 2 hónapja, és nem is tervezem most a 60 kilós bent press megismétlését.

Még 2 éve vettem egy Omron testzsírmérőt, ez klinikailag validált, és ezt szoktam használni klienseimnél. (Nem itthon vettem, mert itthon valamiért 6x annyi az ára, mint kint…)

Viszont a ballisztikus gyakorlataimban inkább fejlődést látok, nem is megyek vissza a 24 kilósra, annyira megszoktam a 32 kilóst. Ez is valami.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook