David Whitley, SR RKC

David Whitley, SR RKC

David Whitley-vel elso alkalommal Daniaban talalkoztom, amikor a 2007-es RKC kurzus volt. David volt az egyik instruktor, ami engem mar akkor meglepett, mert minden esetben, amikor Pavel instruktornak ker fel valakit egy ilyen esemenyre, az az jelenti, hogy az illetonek egeszen elkepeszto eredmenyei vannak. Hiszen ez a pozicio gyakorlatilag az instruktorok kepzeset jelenti, es erre Paveltol talan 5-6 ember kapott jogositvanyt az egesz vilagon.

Tehat amikor meglattam Davidet, es megtudtam mit fog csinalni, ezt gondoltam: ” Igen, Pavel egy szenzacios ficko, de lathatoan egyre alacsonyabb a kovetelmeny a senior RKC-kel kapcsolatban.” Nem vagyok ra buszke, de tenyleg ezt gondoltam. David nem tunik sem tul erosnek, sem tul fittnek. Az elso nap elotti esten sokat beszelgettunk, igazan jo fejnek tunt, de ennek semmi koze ahhoz, amit masnap csinalni fog. Es mivel elso latasra iteltem – puff neki, tanulsag megint – nyilvan magasrol kellett pofara esnem…:)

Masnap Brett tartott egy rovid bemutatot, ami hihetetlen volt. Ezutan atadta a terepet Davidnek, es en arra gondoltam, ez eleg nagy eges lesz, de lassuk, mit tud ez a kisse tulsulyos, de ketsegkivul szimpatikus srac. Ezt az egeszet azert irtam le, hogy nagyjabol ertsd, hogy alltam David bemutatojahoz. Es akkor mar azt is erted, mit ereztem – amugy szegyent, ha valakit erdekel, hogy ennyire lebecsultem – miutan lattam a bemutatot.

Meg jo, hogy valaki felvette/megvagta es feltette a youtubra. Ime:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QcwGXapR-Wg&hl=en]

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook