Crossfit

Crossfit

Tegnap Radnai Tamas es Lukacs Attila meghivasara a Crossfit csapatnak tartottam egy amolyan bemutato edzest az RKC alapokbol. Amikor 2-3 orad van erre, az olyannyira keves, de bizom benne valamit sikerult erzekeltetni a rendszerbol…

Ahogy ott is mondtam, nekunk hivatalosan most – es altalaban – utalnunk kellene egymast, meg jo csunyakat mondani egymasrol a masik hata mogott, persze szemben meg mosolyogni.

Na most mi Tamassal ugy dontottunk, hogy nem ezt az utat jarnank, habar a nagy hazai valosag annyira ennek kedvez. A helyzet roppant egyszeru.

Nincs am olyan nagy tulekedes manapsag az un funkcionalis fitnesz teruleten, es legalabb a kevesek tartsanak ossze. Ezzel egyutt nekem a nagy szerelmem az RKC, es ugy tunik ez is marad…:) Csak eppen elfogadom, hogy Tamasek hasonlo celokhoz, mas vagy tobb eszkozzel mennek.

Egy mondas szerint akinek kalapacsa van, mindent szognek nez…Nekunk Kettlebellunk van…:) Igy en mindent ezzel oldok meg, erre van 500 lehetosegem, es akkor meg visszafogottan szamoltam…

Amugy az oldaluk – www.crossfit.hu – a lapajanloban mindig is szerepelt, es viszont…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook