Clubbell

Clubbell

2 hete már annak, hogy a 360GYM vendége volt Alberto Gallazzi – Alberto Európában képviseli a Scott Sonnon által kifejlesztett rendszereket, többek között a Clubbellt is. Régóta jó a kapcsolat köztünk, és hosszú ideje folyt az egyeztetés arról, hogy idővel Alberto a 360GYM vendége lesz, és oktatóinkat bevezeti a Clubbell edzés rejtelmeibe.

Remek 2 napos kurzuson vehettünk így részt, ami fizikálisan és mentálisan is megterhelő volt, hiszen sok újszerű mozgás szerepel a Clubbell rendszerében, és dolgozott rendesen az idegrendszer, hogy használható mozgást produkáljon. Miután a Facebookon megjelentek az első képek nagyon sokat kerestek meg azzal, hogy miért nem volt a kurzus nagyobb, miért nem volt hirdetve. Nos, első körben a csapat és magam is szerettem volna meggyőződni arról, hogy úgy a rendszer mint az azt oktató mesterek autentikusak és úgy emberi, mint oktatási minőségben megütik a mércét.

Mellékszál – Tudom, ez most talán furcsán hangzik – és főleg a fiataloknak – de elérve egy életkort az ember már óvatosan választ új tanítókat, mert az idő a tanulásban kritikus tényező, és rossz mestertől tanulni azt jelenti, hogy akár éveken át is eltarthat, míg az ember törli a rossz beidegződéseket. Az emberi kvalitásról pedig csak annyit, sem időm, sem kedvem nincs jellemhibás emberektől tanulni. Megint csak mondom, nyilván szélsőséges, amit képviselek, de a helyzet az, hogy működik.

A program tehát remek volt, és várható az is, hogy lesz folytatása.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook