A tervek…

A tervek…

A 2012 kemény évnek ígérkezik – a keménység persze nem szó szerint értendő – nem fogunk unatkozni, az biztos. Az idei év természetesen a politikusok és a gazdasági szakemberek szerint leginkább annak kedvez, hogy az ember erős katatón állapotba kerüljön, és a legegyszerűbb módja annak, hogy az ember ezt elkerülje – ne olvasson és nézzen híreket. De komolyan…:)

RKC – idén lesz pár európai program, már most mindegyik szépen teljesít a regisztrációk alapján, így a nagy RKC bumm Európában 201213 lesz. Ami hihetetlen jó érzés, és aki már csatlakozott hozzán – legyen edző vagy tanuló – tudja miről beszélek.

Primal Move – A Primal Charge oktatóik hamarosan indulnak, és kiadás alatt a Primal Sprint anyaga is, mert ebből könyv lesz. Megjegyzés – nem én írom…:) A Primal Ground pedig egy egészen nagy dolognak indul, ne tévesszen meg senkit, hogy a honlapon még nincs információ.

FMS – a mostani FMS kurzuson tapasztalt hozzáállás nagyon is reményt keltő volt. A résztvevők motiváltak és tanulásra készek voltak, ez arra késztet, hogy júniusban és decemberben is legyen FMSI, illetve az utóbbin SFMA és FMS2.

BJJ – Komolyan javaslom mindenkinek, hogy rendszeresen kezdjen bele valamibe, ami teljességgel újdonság a számára. A BJJ remek dolog, és abban a szerencsében van részünk, hogy két komoly iskola is magas szinten oktatja ezt Magyarországon.Újba belefogni az ember önbecsülését helyre is teszi, és ez mindenkit jobb emberré tesz.

Megjegyzés: az én terveim között szerepel még az is, hogy megtanuljam idén a szaltót, de az akrobatika edzők válaszra sem méltatnak – mondjuk az is lehet, hogy nem segít, ha az ember leírja, lassan 42 éves…:)

Master cím – megint rádöbbentem, hogy mennyit kell még tanuljak ahhoz, hogy én elfogadjam és magaménak is érezzem ezt a címet. Ha van valami ami az embert alázatra inti, az ez a döntés. Ne felejtsük el, egyszerre kaptuk meg a kinevezést Dan John barátommal, de nem merném azt hinni, hogy egy súlycsoportban vagyunk.

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook