Kivételes eredményekhez kivételes módon kell élned.

Kivételes eredményekhez kivételes módon kell élned.

Tegnap átfedésekkel 80 fővel lement a az a 3 program, amit jó ideje terveztem RKC/KMG/SMR oktatóknak. A programok első felét Paksi András barátom tartotta, és azt kell mondanom, hogy hosszú együttműködésünk és barátságunk alatt ez volt a legjobb előadása.

Kivételes eredményekhez kivételes módon kell élned.

Legyen az edzéssel, üzlettel vagy éppen táplálkozással, egészséggel kapcsolatos folyamat, az átlagos eredményhez, átlagos módon kell élned. Nézz körül, nézd meg mit csinál az átlag, csináld azt, és az eredmény garantált.

Paksi András – A programok első felét Paksi András barátom tartotta, és azt kell mondanom, hogy hosszú együttműködésünk és barátságunk alatt ez volt a legjobb előadása. Időgazdálkodás, célok és azok megvalósítása.

Szendi Gábor – Ha valaki érti is a paleolitikus táplálkozást, az Szendi Gábor, és miközben érthetően-tudományos, néha olyan vidám hangulatot képes teremteni, hogy az elképesztő. Szuper volt, és olyannyira remek volt ez a blokk, hogy amennyiben lenne rá érdeklődés, egy 3 órás programot szerveznénk klienseinknek/tanulóinknak. Érdekelne?

A program…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook