Alwyn Cosgrove – profil

Alwyn Cosgrove – profil

“Alwyn Cosgrove egy skót, de ma már Kaliforniában elő edző, aki jó eredményeket elérő taekwon-do bajnok volt. Ennek kapcsán kezdett el a teljesítményfokozás tudományával foglalkozni, melyhez a témába illeszkedő diplomát is szerzett Nagy-Britanniában (Sports Science, University of Liverpool). Amerikába költözése óta a leegyszerűsítő, “politikailag inkorrekt”, dogmákat nem tűrő stílusa és tudása miatt az egyik legkeresettebb edző, előadó és szerző.Alwyn-t 2005-ben rákkal diagnosztizálták, de szerencsére legyűrte a kórt.  Tevékenységek: Teljesítményfokozás, testátalakítás, szakmai publikációk.” Forrás: Tesztoszteron.hu

Alwyn ma vitathatatlan “szupersztár”, ha edzéselméletről, tervezésről beszélünk. Az elmúlt pár évben sikeresen indította el üzletfejlesztési karrierjét, amely keretében gyakorlatilag átadja edzőtermének működési alapelveit, legyen az edzéstervezés vagy működési alapok. Alwyn ma már szinte intézmény az USA-ban annak ellenére, hogy egy minimalista edzőteremmel rendelkezik, kifejezetten kis alapterülettel, de elképesztően minőségi szolgáltatással.

Számos alapelv, amelyet a 360GYM-ben edzőink használnak Alwyntől származik, és nem azért mert ő találta ki őket, hanem mert olyan közérthetően, logikusan és hatásosan képes bonyolult alapelveket megfogalmazni, ami lecsökkenti a tervezéssel, visszaméréssel töltött időt. És persze Alwyn működésének alapja is az FMS.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook