A TE történeted – 1.

A TE történeted – 1.

A Te történeted – a mi hőseink. Első rész…

2007 tavaszán ismerkedtem meg a kettlebellel, szerelem lett első látásra. Tulajdonképpen alig tudtam megállni, hogy naponta ne gyakoroljak vele. Az ősz folyamán sikerült teljesítenem a USSS Snatch tesztet. 2008-ban részt vettem az első RKC instruktori képzésen.

Sajnos a második napon nagyon besavasodtam, menni sem tudtam. Orvosi kivizsgálások következtek, de az edzéseimet folytattam. Végül egy szívultrahang során kiderült hogy azonnali műtétre van szükségem. Kérdezték, hogy hányszor szoktam elájulni egy nap. Mondtam, hogy egyszer sem, sőt közel 190-es pulzussal belleztem a minap. Nyitott mellkasműtét, negyedik elektrosokkra a szívem is beindult. 37 évesen kezdhettem mindent elölről. A szanatóriumból Tóbiás Beast Mátyás hozott el, az életmódom kialakításában és a rehabilitációmban Lakatos Péter barátom segített.

Eltelt két év a műtét óta, jelenleg naponta gyakorolok kettlebellel, pöröllyel, kötéllel és Concept 2-vel. Professzoraim elégedettek az erdménnyel. Véleményem szerint az, hogy túléltem – az orvosaim képzettsége mellett – az edzettségemnek és az életmódomnak (warrior diet-paleo) köszönhetem.

Jó munkát kívánok mindenkinek!

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook