360Gym – hamarosan

360Gym – hamarosan

Hamarosan megnyílik, habár még számtalan “titok” övezi. Kik lesznek az edzők, hol lesz és milyen programok lesznek ott, mitől lesz más, mint a többi edzőterem…Sorolhatnám még a kérdéseket, amiket kaptam.

Facebook lap: Link ITT!

Hol lesz – Budapesten, Zuglóban

Kik lesznek az edzők – na ez még titok, de mindannyian RKC, FMS, FMS, TRX képesítéssel rendelkeznek, amit kiegészít a Zhealth is.

Mi lesz az oktatási forma – privát – 1 fő.  Félprivát – 5 főig.  Kiscsoportos – 8-9 fő maximum.

Mekkora a terem – 120 négyzetméter a nagyobbik terem, sport gumipadlóval borítva. A kisebbik 50 négyzetméter, mely tatamis lesz. Plusz öltözők.

Közlekedés – őrzött és ingyenes parkoló az udvarban, ingyenes parkolás az utcán

Milyen programok lesznek – RKC, Teljes testes edzések, metabolikus edzések, KM, BJJ, Ginastica Natural

Miért lesz különleges ez a terem – nem az eszközök miatt. Az egész április arról szól, hogy az edzőink betanulnak, egységes programtervezési, étkezési tanácsadás, SMR, FMS, Zhealth és indian club alapokkal vagy haladóbb technikákat tanulnak meg alkalmazni.

Hány edző lesz – 6-8 fő maximum

Milyen eszközök lesznek a helyszínen – az eszközök folyamatosan érkeznek. De íme a lista: RKC Kettlebell, Ropeworkout kötelek, TRX, gyűrű, mászókötél, pegboard, bordásfalak, 15 méter húzódzkodó és majomlétra, olimpia súlyzó szettek, erőkeret, goggoló állvány, padok, hex dumbbel, trap bar, Concapt2, Airdyne bicikli, swiss ball, indian club, macebell, landmine, GHD, FMS kitt, Valslide, Buddy Jumprope…de a lényeg nem ez, hanem az edzőink szakértelme.

Mi a terem célja – egy példaértékű termet akarunk létrehozni, amely együttesen dolgozik a többi már megnyitott hazai funkcionális edzőteremmel. Szakmai műhely, ahol a fejlődésükér tenni akaró edzők speciális megközelítést sajátíthatnak el. Egy hely, ahol újra értelmet nyer majd az “inasképzés” fogalma.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook