Bevásárlólista

Bevásárlólista

Sok megkeresést kapok privátban, hogy mivel érdemes meglepni szeretteid valamely nagyobb ünnep, vagy szülinap alkalmából. Hadd segítsek kicsit.

Kezjük onnan, ami ingyen van, mégis elképesztő változást képes okozni. Ez a timer12.hu regiszráció, amely eddig közel 5.500 embernek segített abban, hogy életmódot váltson és okozzon testkompozíció változást és jobb egészséget. LINK ITT!

Az ünnepek alatt nem maradhat el a könyv, mint ajándék. A Jaffa Kiadóval közösen számos könyvet adtunk ki egészség és fitnesz témakörben, ezeket itt éred el. A kínálat bőséges, és van köztük pár friss megjelenés is! Link ITT!

SleepOn ring. Nekem az idei év nagy meglepetését ez az eszköz jelentette. Gyakorlatilag alvási labor a kezeden. Nem zavar alvás közben, és meglehetősen pontos visszajelzést ad az alvásodról. Link ITT!

Online kurzusok. Szerezz azonnal használható tudást, és mindezt otthon. Akár ingyenesen, akár vásárlással jutsz hozzá a kurzusokhoz, mindenkképpen jól jársz! Link ITT!

Funkcionális fitnesz felszerelés. A 360sport.hu nem ma kezdte a pályafutását, alapvetően olyan bolt, amelyet edzők alapítottak azért, hogy mindenki minőségi edzőfelszereléshez juthasson, korrekt áron. Itt tényleg minden IS van, és mivel elég nagy raktárkészlettel dolgoznak, kicsi az esélye, hogy valami nincs készleten. Bár karácsony körül ez sem biztos… Link ITT!

Vörösfény terápia. Magasabb árkategóriába lépünk, hadd mutassan be a Mitocharger családot. Ezek a panelek a vörösfény erejét hozzák el az otthonodba, terápiás minőségben. Én minden közvetlen családtagomnak ezt adtam tavaly karácsonyra, ennyire hiszek benne, és a visszajelzések is szenzációsak. Közel 4.000 publikált tanulmány bizonyítja a Mitocharger által is képviselt technológia hatékonyságát. Link ITT!

Instruktori kurzusok. Ezeken a kurzusokon a legújabb trendeket ismerheted meg, szakértői tolmácsolásban. Miért ne lennél még jobb, miért ne mélyítenéd el a tudásod 2020-ban? Link ITT!

KaaTsu edzés. Japán technológia, mostantól online tanulási lehetőséggel ötvözve. Elképesztő hatékonyság, legyen szó regenerációról, rehablitációról, erő és izomnövekedésről. Az új KaaTsu Cycle 2.0 edzésre és rehabilitcióra, regenerációra is alkalmas, és már csak fele az előző KaaTsu eszközök árának. Miért ne edzenél otthon olyan technológiával, amit itthon és külföldön is top olimpikonok használnak. Link ITT!

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook