Pick me…

Zseniális videó, amin NFL sztárok bemutatják, miért érdemes őket választani a csapatba. Még ha trükkök is, szuper promó. Köszi, Vitya…:)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Za5cm_rqivo&fs=1&hl=en_US]

7 Comments

  1. Trükkös,de ha FMS teszten nem felelnek meg akkor ugy is mindegy :) ))

  2. Ötletes. Ez egy NFL kezdeményezés az USA-ban: http://www.nflrush.com/play60/ Minden gyerek sportoljon naponta 60 percet. Kishazánkban is ráférne a fiatalokra egy ilyen kezdeményezés.

    • Az idosekre is! Nem is beszelve a kozepkoruakrol. :)

  3. a harangos nem trükk, vagy fél éve találtam rá a videókra és elég komolyan utána olvastam a dolognak:)

  4. Imádom ezeket az NFL – es videókat. Amúgy nálunk még középiskolában volt egy srác aki testnevelés órán 10 – ből 10 szer volt képes háttal a pálya másik végéröl kosarat dobni, azóta nem tartom lehetetlen dolognak pláne mert a szendvicsemben fogadtam vele:D:D meg volt olyan videó is amikor Ronaldinho lőtt kapura az új cipőjében és csak a kapufát célozta http://www.youtube.com/watch?v=KNwLn85I75Y

  5. Ezt nagyon szeretem :)
    Már elég régi különben, de még nem sikerült megunni, most is megnéztem vagy háromszor, mert nagyon-nagyon szórakoztató, és én el akarom hinni, hogy nem is trükk :)

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


7 + = sixteen

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>