Indian Club – június 18.

Június 18-án kisebb Indian Club szemináriumot rendezünk, a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Részetek:

Helyszín: Edzőterem    XIII., Budapest, Kresz Géza utca 34.

Időpont: június 18, délelőtt 11.00 ( A program 3 órás)

Ára: Június 17-ig a Tacticalshop1 vagy Tacticalshop2 üzletekben fizetve, esetleg a payment@tacticalshop.hu Paypal számlára fizetve – 13.000 Ft. Amennyiben van már saját indian clubod és hozod is magaddal, úgy az ára 7.000 Ft. Helyszíni fizetés esetén a program ára 16.500 Ft, amennyiben van Indian clubod és hozod is, úgy 8.500 Ft. Helszíni fizetés a Tacticalshop2-ben oldható meg.

Regisztráció – kizárólag befizetéssel. Ha jössz, kérjük egy emailben is jelezd részvételi szándékod itt: kecskesrobert@tacticalshop.hu

2 Comments

  1. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A múlt hét péntekin voltam, és nagyon jó egyensúlyban volt az elméleti anyag, és az alapok begyakoroltatása.

    Viszont, lenne egy plusz ötetem: Érdemes lenne egy A4-es lapon kiosztani a tanúlt gyakorlatok leírását, esetleg egy-két fotóval illusztrálva. Otthon, megpróbáljuk instruktos nélkül reprodukálni a tanúltakat, hasznos segítség lenne.

    Apropó, megnéztem Youtube-on a CICS képzésről készült videót, és az interjút Ed Thomassal. Amit kerestem, hogy itt is látszik-e a két fogás közti váltás, ugyanis más “indian club-os” videókon nem láttam. Még a “Fort Benningesnél” sem. Érdekes, hogy az előbb említett Dragon Door-os videókon sem látom ezt, kivéve két embernél. Az egyik Brett Jones, a másik pedig Lakatos Peti. :-)
    (Ed Thomas keze pont nem látszik.) Persze, lehet, hogy csak figyelmetlen voltam.

  2. Szia Péter!

    Érdeklődöm, hogy mikor lesz a következő, sajnos erről is le fogok csúszni!!!

Hozzászólás

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


+ six = 12

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>